SİİRT / KURTALAN - Kayabağlar İmam Hatip Ortaokulu

Nis

MEB Kalite Takip Sistemi Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye hazırlık Alanı kapsamında Oklumuz Arapça Öğretmeni İrem Çalı ve Kayabağlar Çok Programlı Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ramazan Güneş işbirliğiyle aile akademileri kapsamında sınava hazırlanan ailelere dönük seminerler gerçekleştirildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Kalite Takip Sistemi Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı kapsamında Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Blgisi Öğretmeni Caner POLAT tarafından Mesleki Uygulama Öncesinde Din görevlilerinin Sahip Olması Gereken Ahlaki ve Mesleki Etik Değerler Hakkında Okulumuz Öğrencileriyle Farkındalık Sohbetleri gerçekleştirildi.

Kas

Peygamber Efendimiz, "Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin." buyuruyor. Biz de bu vesileyle okulumuzun bahçesine lavanta fidanları diktik.

Milona Sirki Kayabağlar'da!

Okulumuzda gerçekleştirilen Milona Sirki gösterisinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz doyasıya eğlenip güzel, keyifli bir gün geçirdiler