SİİRT / KURTALAN - Kayabağlar İmam Hatip Ortaokulu

May

TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI KAPSAMINDA KÜRE DALINDA İLÇE 1. Sİ OLAN ÖĞRENCİMİZ YUNUS EMRE PEKTAŞ AYNI KATEGORİDE İL 3. SÜ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR.

Sanat Köşemiz !..

Şbt

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt İl Şube Müdürlüğünden gelen görevliler tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize ''Doğa Eğitimleri, Doğayı Öğreniyorum'' adlı seminer verildi. Kendilerine emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bu yıl 8. si düzenlenen Geleneksel Siirt Kitap Fuarını öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Şbt

İlçe Geneli yapılan İzleme Sınavında 3. olan öğrencimiz Yunus Emre PEKTAŞ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysel POLAT tarafından ödüllendirildi.

Şbt

Hadislerle Arapça Güzel Yazı Yarışmasında 1. olan öğrencimiz Hacer PEKTAŞ'a güzel yazı defteri hediye ettik.

Şbt

Ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve Filistin'deki büyük direnişte canlarını feda eden tüm müslüman Şehitlerimiz için okuduğumuz 100 Yasin-i Şerifleri ruhlarına hediye ettik. Allah kabul eylesin.

May

Okulumuz MEB Kalite Takip Sistemi Mayıs ayı çalışması olan imkanlar ölçüsünde tarihi ve dini mekanların ziyaret edilerek bilgi, kültür, ve tecrübe aktarımları kapsamında beldemizde bulunan camiye ziyaret gerçekleştirildi.

May

Okulumuz MEB Kalite Takip Sistemi Mayıs ayı çalışması olan İ.H.O ve İ.H.L'nin sunduğu imkanları, mezun başarılarını içeren bilgilendirici afiş, broşür, sunum, film, video vb.yöntemlerle öğrencilerin ve velilerin ulaşabildiği tüm sosyal ortamlarda tanıtımlar gerçekleştirildi.

Okulumuzda MEB Kalite Takip Sistemi Mayıs Çalışması

Okulumuzda MEB Kalite Takip Sistemi Mayıs ayı çalışması olan Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan Dost Kitaplar /Kitap Dostları:Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az 7 kitap okuma takımının oluşturulması projesi başarıyla uygulandı.

Nis

Okulumuzda MEB Kalite Takip Sistemi Nisan ayı çalışması olan Okullarda "Ödüllü Bulmaca"etkinliğinin hayata geçirilmesi kapsamında okul panosuna asılan bulmacaları çözen öğrenciler okulumuz Türkçe öğretmeni Berivan ÖZHAN tarafından ödüllendirildi.Öğretmenimize, bu güzel çalışmayı özenle gerçekleştirdiğinden teşekür ederiz.

Nis

MEB Kalite Takip Sistemi Öğrenciler ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında Kayabağlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ramazan Güneş tarafından ''Kriz Yönetimi ve Öfke ile Başa Çıkma Yolları'' ile ilgili öğrencilerimize seminer verildi.

Nis

MEB Kalite Takip Sistemi Öğretmenler ve eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında Okulumuz Türkçe Öğretmeni Berivan ÖZHAN öncülüğünde yeni nesil sorular ve soru hazırlama teknikleri hakkında çalıştay yaptık.